Arkivë për » Shtator 5th, 2022 «

Pjerin Sheldija, përkushtimi shpirtnor i një artisti – nga Pjetër Logoreci

Pjerin Sheldija, përkushtimi shpirtnor i një artisti nga Pjetër Logoreci Si e gjithë Shqipnia edhe Shkodra ka shumë vende që mahnisin nga bukuria çdo kalimtar, vizitor apo turist të huej që (janë Lexo Me Teper.

Shteti dhe mbreti – nga Ola Xama

Shteti dhe mbreti nga Ola Xama Hapja e tenderit për ndërtimin e një instalacioni druri në Oborrin e Kryeministrisë, i cili do të kushtojë 3.7 milion euro nuk ka vetëm problemin logjik Lexo Me Teper.

Dy shpalime për Zotin dhe dashurinë! Nënë Tereza & Papa Gjon Pali i Dytë – nga Emrije Krosi

Dy shpalime* për Zotin dhe dashurinë! Nënë Tereza & Papa Gjon Pali i Dytë – nga Emrije Krosi “Duaje Zotin, Perëndinë tënd, me gjithë zemrën tënde” Shën Tereza Të shkruash për një njeri, me përmasë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook