Arkivë për » Shtator 4th, 2022 «

Jo legjendë… E vërteta e Shqiponjës me Sorrën – nga Sokol Neçaj

Jo legjendë… E vërteta e Shqiponjës me Sorrën nga Sokol Neçaj I vetmi zog që guxon të godasë shqiponjën me sqep është sorra. Ajo ulet në shpinë të shqiponjës dhe e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook