Arkivë për » Gusht 26th, 2022 «

Trasta e Perikli Jorgonit – nga Leka Ndoja

Trasta e Perikli Jorgonit nga Leka Ndoja Mbas vitit ’90 – u ndesha në rrugë me nji njeri me trastë të madhe me nji libër kaba, format B3. Isha fokusu te trasta Lexo Me Teper.

Dy pleqtë e Gares dhe Krali i Serbisë! – nga Ahmet Asani

Dy pleqtë e Gares dhe Krali i Serbisë! nga Ahmet Asani Kishin pasë vendos njëherë dy pleqë të fshatit Gare të Preshevës, me ia dërgu Kralit të Serbisë një dhuratë për ditëlindje! Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook