Arkivë për » Gusht 20th, 2022 «

100 vjet Gjimnazi laik i Shtetit në Shkodër (1922-2022) – nga Pertefe Leka

100 vjet Gjimnazi laik i Shtetit në Shkodër (1922-2022) nga Pertefe Leka Për herë të parë në Shqipëri, bëhet në gjuhën shqipe provimi i maturës (1922-1928) “Të jetë fatlum dhe me këmbë Lexo Me Teper.

Mysafiri i Mbrëmjeve – tregim nga Agim Xh. Dëshnica

Mysafiri i Mbrëmjeve  tregim nga Agim Xh. Dëshnica Në një fshat mbi Kuç, pas Qafës së Gomares, jetonte me njerëzit e vet, Hamza Hodo. Megjithëse ishte kohë lufte, të gjithë fshatarët punonin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook