Arkivë për » Gusht 14th, 2022 «

Arti i të lexuarit – nga Artan Kafexhiu

Arti i të lexuarit nga Artan Kafexhiu Epoka e internetit, i ka dhënë lexuesit të çfarëdo niveli, inteligjencë, kulturë profesioni, të postojë komentin-kritikë të vetin e ta bëjë të njohur për Lexo Me Teper.

A është ndjerë ndonjiherë në faj kjo shoqëri për çfarosjen e pjestarëve të familjes së vet?! – refleksion nga Ilir Prifti

A është ndjerë ndonjiherë në faj kjo shoqëri për çfarosjen e pjestarëve të familjes së vet?! refleksion nga Ilir Prifti Kur familja vritet mes vedit, mendoj, bëhet pjesë e një tragjedie. Kapllan Resuli, Lexo Me Teper.

Kapllan Resuli, shkrimtar dhe ish i përndjekur politik vdiq ne Gjenevë të Zvicrës në moshën 88 vjeçare…

Kapllan Resuli Kapllan Resuli, shkrimtar dhe ish i përndjekur politik vdiq ne Gjenevë të Zvicrës në moshën 88 vjeçare... Nga Gjeneva, lajmëruan ne më 11 gusht 2022, në moshën 88 vjeçar vdiq Kapllan Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook