Arkivë për » Gusht 3rd, 2022 «

Rrëfehem… me dashuri – libri më i ri i Ervina Toptanit

Jo gjithnji raporti midis nji libri edhe lexuesit vjen në mënyrën ma të thjeshtë e ma normale të mundshme… Ndodh, që nji libër, kur ende s’asht shkrue, ti e gjen Lexo Me Teper.

Biografia si mallkim – nga Behar Gjoka

Biografia si mallkim nga Behar Gjoka Në lidhje me jetën e shkrimtarëve, më është krijuar bindja se biografia, njollat dhe kleçkat, siç emërtoheshin në kohën e realizmit socialist, është kthyer në mallkim, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook