Arkivë për » Gusht 1st, 2022 «

Poezia çështje shkrimi dhe leximi – nga Emrije Krosi

Poezia çështje shkrimi dhe leximi nga Emrije Krosi A është poezia çështje shkrimi? Çdo poet e sendërton botën sipas veçantisë së tij. E shkrueshme dhe e lexueshme [S/Z e Bartes-it], ku secili Lexo Me Teper.

Shënime rreth përqasjeve të Vehbiut, Zhitit, Radit, Martikos e të tjerëve – nga Hortensia Haxhiademi

Shënime rreth përqasjeve të Vehbiut, Zhitit, Radit, Martikos e tjerëve nga Hortensia Haxhiademi Sulmi që Ardian Vehbiu i ka bërë Haxhiademit (letërsisë së viteve ’30), është nderi më i madh – Lexo Me Teper.

E ç’ishte Kadareja para nesh…!? – nga Bukra Hysenukaj Kastrati

E ç’ishte Kadareja para nesh…!? nga Bukra Hysenukaj Kastrati (një ngjarje që ka shenjue fmininë teme) Shkolla 8-vjeçare e katundit tem t’vogël, për mue asht tempull. Aty kam marrë dijet bazë, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook