Arkivë për » Korrik 20th, 2022 «

Apostulli i Lirisë Fetare Dom Simon Jubani: Protagonist i një Epoke të re dhe vizita në Amerikë në maj 1991- nga Frank Shkreli

Apostulli i Lirisë Fetare Dom Simon Jubani: Protagonist i një Epoke të re  dhe vizita në Amerikë në maj 1991 nga Frank Shkreli Më 12 Korrik 2011, ka ndërruar jetë Dom Simon Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook