Arkivë për » Korrik 16th, 2022 «

Shënime nga ditari i fshehur – marrë nga Bajram Mjeku

Shënime nga ditari i fshehur marrë nga Bajram Mjeku Drenicë, 1945: Partizano-çetnikët serbë, të ndihmuar edhe nga Brigada e Pestë dhe e Gjashtë Shqiptare, vranë dhe masakruan rreth 8 mijë shqiptarë. U Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook