Arkivë për » Korrik 12th, 2022 «

Xhevahir i Satires – nga Muçi Xhepa

Xhevahir i Satires nga Muçi Xhepa “Kur largohet një i madh, drita që lë pas, ndrit në vite shtigjet për njerëzinë”. Henry Wadsworth Longfellow Shi i imët, i akullt. Era e Krastës ta Lexo Me Teper.

Një “Falje Bajrami” ndryshe – nga Smeralda Çaça

Një “Falje Bajrami” ndryshe nga Smeralda Çaça Kurban Bajrami simjet më gjeti në Stamboll. Një mega-qytet prej 25 milionë frymësh që bashkëjetojnë në harmoni prej shekujsh. Meqenëse kemi një xhami shumë afër Lexo Me Teper.

Mjeshtri i soneteve, që erdhi nga ferri dhe shkoi në parajsë… – nga Visar Zhiti – Uran Kostrecit në një vjetorin e ikjes -

Mjeshtri i soneteve, që erdhi nga ferri dhe shkoi në parajsë… nga Visar Zhiti Uran Kostrecit në një vjetorin e ikjes - Më vjen të vë titullin “Kont” tani që shkruaj Uran Kostreci, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook