Arkivë për » Korrik 8th, 2022 «

Më vjen keq që asgjë s’ka ndryshuar – nga Marjana Bulku

Marjana Bulku Më vjen keq që asgjë s’ka ndryshuar nga Marjana Bulku Duket se koha ka ecur mbrapsht kur shoh se si ende duartrokitet me ekzaltim, servilizëm dhe nënshtrim udhëheqja e kujtdo krahu Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook