Arkivë për » Qershor 26th, 2022 «

Festivali i Glastonbury-t feston 50-Vjetorin me Paul Mccartney-n në skenë… – nga Rebeka Jegeni

Festivali i Glastonbury-t feston  50-Vjetorin me Paul Mccartney-n në skenë… nga Rebeka Jegeni Në pak rreshta Festivali i Glanstonbury-t ose thjesht Glasto, është festival 5 ditor i prezantimit (paraqitjes) së arteve bashkëkohore në Pilton, Lexo Me Teper.

Zoti i bekoftë ShBA-të! – nga Albert Bikaj

Zoti i bekofte ShBA-te! nga Albert Bikaj Dje Gjykata Supreme e ShBA-ve deklaroi se aborti nuk është e drejtë kushtetuese. Duke qenë se pashë shumë reagime, mendova të paraqes disa fakte Lexo Me Teper.

Domosdoshmëria e një force të re politike për Shqipërinë nga Ervina Toptani

Domosdoshmëria e një force të re politike për Shqipërinë nga Ervina Toptani Shpresa e vetme për Shqipërinë janë shqiptarët e ndershëm, jo politikanët e këtyre tre dekadave që Shqipërinë e masakruan! Turbolencat politike Lexo Me Teper.

Kur trafikantët e drogës dhe krimit të organizuar bëhen pjesë e qeverisjes së një vendi… – nga Ervina Toptani

Ervina Toptani 2022 Kur trafikantët e drogës dhe krimit të organizuar bëhen pjesë e qeverisjes së një vendi… nga Ervina Toptani Krimi i organizuar që përmban në vetvete dhe trafikimin e drogës si Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook