Arkivë për » Qershor 24th, 2022 «

Murana e Gjergj Kastriotit në Prizren… - nga Nue Oroshi

Murana e Gjergj Kastriotit në Prizren Murana e Gjergj Kastriotit në Prizren… nga Nue Oroshi Murana e Gjergj Kastriotit në Prizren dhe zgjedhja e institucioneve komunale dhe qendrore të Kosovës në mes të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook