Arkivë për » Qershor 10th, 2022 «

Trinomi: politikë, pushtet, ideologji – (dhe mashtrimi që u ndodh masave) – nga Ervina Toptani

Mustafa Arapi – Pushteti Trinomi: politikë, pushtet, ideologji. (dhe mashtrimi që u ndodh masave) nga Ervina Toptani Në vitin 1919, mbahet një konferencë e shkëlqyer nga Max Weber, titulluar “Politika si profesion”. Lexo Me Teper.

“Testamenti politik” i Pjetrit të Madh – nga Klodi Stralla

“Testamenti politik” i Pjetrit të Madh nga Klodi Stralla Sot është 350 vjetori i lindjes të Pjetrit të Madh (9 qershor 1672 – 1725), themeluesit të shtetit modern rus, reformatorit të madh Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook