Arkivë për » Maj 24th, 2022 «

Një histori bese në Mirditë – Për ata që pyesin: “Ç’ka âsht Besa?!” – Përgatiti Gert Vlashi

Një histori bese në Mirditë – Për ata që pyesin: “Ç’ka âsht Besa?!” Përgatiti Gert Vlashi Në bjeshkë t’Oroshit, djali i Ndrec Çokut kishte l’shu gjanë e gjallë për kullotë. Ai Lexo Me Teper.

Shoqata shqiptare “Miqtë e Kroacisë” – Dossier nga Qerim Lita – Me rastin e 78 vjetorit të themelimit

Flamurët Shqiptarë dhe Kroatë Shoqata shqiptare “Miqtë e Kroacisë” Dossier nga Qerim Lita Me rastin e 78 vjetorit të themelimit Veprimtaria e Shoqatës “Miqtë e Kroacisë” pushoi së funksionuari me përfundimin e Luftës së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook