Arkivë për » Janar 16th, 2022 «

Mbrëmja më e bukur në oborrin e “ashikëve”… oborri i zemrës i shtëpisë time… nga Ervina Toptani

Mbrëmja më e bukur në oborrin e “ashikëve”… oborri i zemrës i shtëpisë time…. nga Ervina Toptani …Ishte e premtja e fundit e vajzërisë. Kjo që po ju tregoj është thellësisht Lexo Me Teper.

Këshillat e Sotir Kolesë për pastërtinë e Gjuhës – nga Xhafer Sadiku

Këshillat e Sotir Kolesë për pastërtinë e Gjuhës nga Xhafer Sadiku Sotir Kolea ka qenë një këshillues i mirë për të rinjtë që kishin dëshirë të shkruanin. Por, meraku i madh i Lexo Me Teper.

Luigj Çekaj dhe libri i tij i dhimbjes “Unë vij nga Shkodra” (1-vjetori i kalimit të tij në amshim) – nga Frank Shkreli

Luigj Çekaj dhe libri i tij i dhimbjes “Unë vij nga Shkodra” (1-vjetori i kalimit të tij në amshim) nga Frank Shkreli  Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë (SHSHSHA) organizoi takim letrar për veprën e Poetit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook