Arkivë për » Janar 15th, 2022 «

“Arsimimi i brezit të ri dhe Kultura Shqiptare mbi të gjitha!” – nga Prof. Romeo Gurakuqi

“Arsimimi i brezit të ri dhe Kultura Shqiptare mbi të gjitha!” nga Prof. Romeo Gurakuqi Ernest Koliqi: “Kryefjala jon kje (në nji kohë në të cilën italjanët zotnojshin): Arsimimi i brezit të Lexo Me Teper.

Nji dimën ma i zi si nata! – Dita e arrestimit të Nikollë Merrnaçajt – Savër, 15 janar 1980

Nji dimën ma i zi si nata! një rrëfim nga Jozef Radi  Dita e arrestimit të Nikollë Merrnaçajt - Savër, 15 janar 1980 Ishte 15 janari i vitit 1980… Ishte nji ditë e ftohtë dimni po Lexo Me Teper.

Dr. Ibrahim Rugova – Ky Burrë i Madh i Shqiptarisë dhe mik i çmuar i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Nderohet nga Ambasadori i ri amerikane në Prishtinë – nga Frank Shkreli

Dr. Ibrahim Rugova – Ky Burrë i Madh i Shqiptarisë dhe  mik i çmuar i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Nderohet nga Ambasadori i ri amerikane në Prishtinë   nga Frank Shkreli Të hënën, Presidentja Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook