Arkivë për » Dhjetor 20th, 2021 «

Studenti me Medalje të Artë, që njihte 8 gjuhë të huaja, nacionalisti Qazim Mulleti (1893-1956) – nga Klajd Kapinova

Qazim Mulleti – Prefekt i Tiranes Studenti me Medalje të Artë, që njihte 8 gjuhë të huaja,  nacionalisti Qazim Mulleti (1893-1956) nga Klajd Kapinova “Unë nuk e kam parë kurrë të ashtuquajterën komedi “Prefekti”. Lexo Me Teper.

Pepja – nga Maks Rakipaj

Pepja nga Maks Rakipaj Në Spaç kam njohur Islam P., por të gjithë i thërrisnim Pepe. Më kanë thënë se në Berat, me këtë emër, “Pepe” thirren ata që trashëgojnë emrin e Lexo Me Teper.

Pjetër Arbnori u ridënua në prag të lirimit nga burgu – nga Kastriot Dervishi

Pjetër Arbnori u ridënua në prag të lirimit nga burgu. nga Kastriot Dervishi Në politikën penale të organeve të diktaturës komuniste, kur një i dënuar ishte në prag të lirimit nga burgu, Lexo Me Teper.

Luanët nuk bëhen kurrë dele! – nga Ervina Toptani

Në nderim të kujtimit e vuajtjeve të djemve tiranas,një pjesë të të cilëve i kemi ende në mesin tonë fatmirësisht,që nuk i përkuli diktatura, as terrori që ajo mbolli,e as Lexo Me Teper.

Pse njerëzit tanë janë ontologjikisht të pasigurt? – nga Gëzim Tushi

Pse njerëzit tanë janë ontologjikisht të pasigurt? nga Gëzim Tushi  Nuk duhet ndonjë analizë e thelluar apo studim sistematik, për të kuptuar disa patologji të theksuara që kanë mbërthyer shoqërinë dhe njerëzit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook