Arkivë për » Dhjetor 19th, 2021 «

Kujtesë për betejat për dekomunistizimin të shoqërisë Shqiptare – nga Muhamet Omari

Kujtesë për betejat për dekomunistizimin të shoqërisë Shqiptare nga Muhamet Omari Duke lexuar shumë postime rreth dekomunistizimit të shoqërisë postkomuniste shqiptare ku shfaqen idera, ankesa, teknika se si duhesh bërë procesi. Mendoj të ndihmoj sadopak Lexo Me Teper.

Do të doja të flisja për depresionin – nga Maurizio Silvestrelli

Do të doja të flisja për depresionin. nga Maurizio Silvestrelli Depresioni është një triptik ose ndryshe një trekembësh.  Janë tre elementë që zakonisht e bëjnë atë kronik: urrejtja, zemërimi dhe vetë depresioni.  Vite më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook