Arkivë për » Dhjetor 18th, 2021 «

Rexhepi – nga Gëzim Zilja

Rexhepi nga Gëzim Zilja Nga lagjia ku banoj deri te stadiumi i kryeqytetit më nevojitet rreth gjysmë ore në këmbë. Asgjë nuk më pëlqen nga ky stadium, madje më duket një shëmtirë Lexo Me Teper.

Shqipëria e Vogël dhe Amerika e Madhe në Epoken Globale… nga Ailda Mëngjesi

Shqipëria e Vogël dhe Amerika e Madhe në Epoken Globale… nga Ailda Mëngjesi Sigurisht që as Dr. Berisha dhe as President Trump nuk posedojnë artin elitar të komunikimit. Sigurisht që mënyra e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook