Arkivë për » Dhjetor 13th, 2021 «

Edhe një ngjarje “historike” në një Shqipëri ku nuk ndryshon historia! – nga Kim Mehmeti

Edhe një ngjarje “historike” në një Shqipëri ku nuk ndryshon historia! nga Kim Mehmeti Sot u mbajt Kuvendi i ‘rithemelimit’ të PD-së. Dhe aty u thanë të gjitha ato që u përsëritën gjatë Lexo Me Teper.

Odisea e doktor Shyqyri Çupishtit – nga Edmond Hasani

Odisea e doktor Shyqyri Çupishtit nga Edmond Hasani Vila Kodra është ndërtuar me stil osman më 1882 dhe rikonstruktuar veç një herë, në vitin 1946. Ajo ka shërbyer si streha e Lexo Me Teper.

Të thirremi në rrënjët sepse gjethet i rrëzon vjeshta… – nga Sokol Demaku – Kuvendim me bashkatdhetarin tim në mërgim

Të thirremi në rrënjët sepse gjethet i rrëzon vjeshta… nga Sokol Demaku  Kuvendim me bashkatdhetarin tim në mërgim Çdokush duhet ta dijë se lumturia dhe identiteti i tij është në vendlindje është nga Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook