Arkivë për » Dhjetor 10th, 2021 «

Demokratët meritojnë Respekt! – nga Ylli Manjani

Demokratët meritojnë Respekt! nga Ylli Manjani Kuvendi Kombëtar i jashtëzakonshëm i Partisë Demokratike, i cili vetmblidhet nesër, është një ngjarje unike në jetën e partive politike. Është një ngjarje me vlera të Lexo Me Teper.

Erdhi dhe shkoi z. Escobar – Po tash?! – nga Frank Shkreli

Erdhi dhe shkoi z. Escobar – Po tash?! nga Frank Shkreli Ja, shkoi në Tiranë, pa u përshëndet me disa dhe u kthye… Fjala është për Zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA Lexo Me Teper.

Refleksione post-expozite në Muzeun Historik Kombëtar Dhjetor 2021- nga Leonardo Vocaj

Refleksione post-expozite në Muzeun Historik Kombëtar Tirana – Albania – 3-5 Dhjetor 2021 nga Leonardo Vocaj Të organizosh një Expozite Personale vetëm dhe pa asnjë mbështetje financiare në kohë krizë pandemie globale dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook