Arkivë për » Nëntor 30th, 2021 «

Shtëpia e Lindjes së Gjeniut: Mikelanxhelo Buonarroti

Shtëpia e Lindjes së Gjeniut: Mikelanxhelo Buonarroti Michelangelo Buonarroti erdhi në jetë te kjo ndërtesë antike, me 6 mars 1475. Ky pallat ishte rezidencë e Podestës dhe mes këtyre podestave ishte, në Lexo Me Teper.

Mbresa të një promovimi – nga Arjola Kondakçiu

Mbresa të një promovimi nga Arjola Kondakçiu Ka akoma njerëz që i mbajnë premtimet, dhe një nga ata është Jozef Radi, i cili në një hark kohor pesë vjeçar, mundësoi dritën e Lexo Me Teper.

Për një Konventë elitare dhe unike të PD – nga Romeo Gurakuqi

Për një Konventë elitare dhe unike të PD nga Romeo Gurakuqi Partitë janë bashkime të lira të qytetarëve, bazuar mbi një filozofi politike drejtuese, mbi të njëjtat parime publike, por në asnjë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook