Arkivë për » Nëntor 27th, 2021 «

Artefakte të Panjohura gjetura në Zhilivode të Vushtrrisë – nga Fahri Xharra

Artefakte të Panjohura gjetura në Zhilivode të Vushtrrisë nga Fahri Xharra Në fshatin Zhilivodë të Vushtrisë (Në mes të kishës së Strofcit dhe Zhilivodës) janë gjetur artefakte shumë të lashta, për të cilat Lexo Me Teper.

Një përsiatje ndryshe… – nga Artan Kafexhiu

Një përsiatje ndryshe… nga Artan Kafexhiu Qëlloi që këto kohët e fundit me rastin e Panairit të Librit, Tiranë 2021, ndër postimet e shumta në FB, nxirrte kokën një emër, Lea Ypi. Lexo Me Teper.

Fletorja – nga Muçi Xhepa

Fletorja nga Muçi Xhepa Rrogozhinë. Vjeshtë. Ndaloj në qendër. Asgjë ka mbetur nga ëmbëltorja e “Malokut”. E vockël si edhe vetë kaushi me akullore. Në anë të rrugës. Pranë shkollës sonë fillore. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook