Arkivë për » Nëntor 23rd, 2021 «

Tuneli i Llogorasë dhe llogaria e Llogorasë – nga Gëzim Zilja

Tuneli i Llogorasë dhe llogaria e Llogorasë nga Gëzim Zilja Gara për tunelin e Llogarasë është nisur më 20 qershor 2020 dhe është anulluar tri herë. Sipas ish-kryetarit të KLSH, deputetit Bujar Lexo Me Teper.

Hansi… – rrëfim nga Fatmira Allmuça

Hansi… rrëfim nga Fatmira Allmuça …n’ushtri ishim në grupin e punës. Në k’te grup ishin edhe disa rob lufte që punojshin me ne. Nji ndër to ishte dhe nji gjermon me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook