Arkivë për » Tetor 7th, 2021 «

Shenime te lexuesve në përvjetorin 23 të Lazrit

Shenime në përvjetorin e 23 të Lazer Radit   Muharrem Gici Do të kujtoja fjalët e Fatbardh Kupit në hartim, për të cilat dhe u dënua: Gjethet bien, por sythët shpërthejnë…   Elida Hysenbegasi Më e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook