Arkivë për » Shtator 18th, 2021 «

Sa larg të gjallë por sa afër të vdekur! – nga Klodi Stralla

 Sa larg të gjallë por sa afër të vdekur! nga Klodi  Stralla Boston, 16 janar 1959. Kortezhi i përmortshëm me trupin e Kostë Çekrezit, la qytetin dhe mori rrugën drejt vorrezave të Lexo Me Teper.

Njerëzori Prokop Mima… nga Anissa Markarian

Njerëzori Prokop Mima… nga Anissa Markarian 100 vjetori i lindjes (07.07.1920 – 07.07.2020) . Me kalimin e viteve, më shumë se malli për të mitë, më brengos tretja e kujtesës familjare. Bashkë me fotografitë Lexo Me Teper.

Sa lloj mashkujsh hyjnë ndër burra? – nga Agim Morina

Sa lloj mashkujsh hyjnë ndër burra? nga Agim Morina Ishin kan tubue do burra n’ni odë e po bajnë llaf. Po vetë njani: -Sa duer gjin hien nër burra? Asnjani s’diti me ja qillue. Lexo Me Teper.

Kur dita ishte natë… nga Muçi Xhepa

Kur dita ishte natë… nga Muçi Xhepa Mëngjes janari. Errësirë. Ora e tryezës, një orë kineze me zile të madhe, zgjon tërë familjen. Tingëllima e saj si prej Laogai.  I ftuar nga drejtori, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook