Arkivë për » Shtator 2nd, 2021 «

Udhëtimi drejt origjinës – nga Lindita Komani

Udhëtimi drejt origjinës  nga Lindita Komani Udhëtimi im i parë në origjinë për mua ka qenë ndër më interesantët e të rëndësishmit, ndoshta për arsyen e thjeshtë se ka qenë i larmishëm, Lexo Me Teper.

Dy klithma… – nga Agron Calliku

Dy klithma… nga Agron Calliku Fakte që na shuajnë si komb… -Falja e kufijve shtetërorë… -Grabitjet e pasurive kombëtare… -Shkatërrimi i arsimit dhe kulturës -Varfërimi i tejskajshëm i popullatës -Emigrimi nga pasiguria e jetës dhe ekonomia Lexo Me Teper.

Prishtina dhe Shkupi nderojnë Shën Nënë Terezën në ditëlindjen e saj dhe në 5-Vjetorin e Shënjtërimit – nga Frank Shkreli

Prishtina dhe Shkupi nderojnë Shën Nënë Terezën në  ditëlindjen e saj dhe në 5-Vjetorin e Shënjtërimit  nga Frank Shkreli  Dioqeza Prizren-Prishtinë e Kishës Katolike Shqiptare në Kosovë organizoi të enjtën me 26 Gusht, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook