Arkivë për » Gusht 14th, 2021 «

Konflikti – çeshtje mbijetesë për të majtën agresive – nga Klodi Stralla

Konflikti – çeshtje mbijetesë për të majtën agresive* nga Klodi Stralla Vërtet mendoni se Edi Rama, si dikur Enver Hoxha, është i dashuruar pas Serbisë?! “Vetëm kur të jemi të lidhur fort Lexo Me Teper.

Veton Surroi: Baton Haxhiu bashkëpunëtor i shërbimit sekret serb!

Veton Surroi: Baton Haxhiu bashkëpunëtor i shërbimit sekret serb! Çka e bashkon Goran Bregoviqin me një bashkëpunëtor të kryeministrit të Shqipërisë, vendimin e V. Intzkos për gjenocid dhe aktgjykimin e J. Lexo Me Teper.

Kalaja e Gravës o e Qestoratës në mëshirë të fatit… – nga Genc Hoti

Kalaja e Gravës o e Qestoratës në mëshirë të fatit… nga Genc Hoti Kush ka bërë rrugën nga Bistrica drejt Konispolit, nga rruga e re, patjetër që ka kaluar mes për mes fshatit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook