Arkivë për » Gusht 6th, 2021 «

Dacibaot shqiptare dhe demaskimet politike – nga Xhafer Sadiku

  Dacibaot shqiptare dhe demaskimet politike  nga Xhafer Sadiku Besnikët e Partisë së Punës së Shqipërisë, informatorët kryesorë të Sigurimit të Shtetit. Në Kongresin e Pestë, (1966) PPSH bëri program të saj politikën e Lexo Me Teper.

Qyfyre nga syfyret e diktaturës – nga Artan Gjyzel Hasani

Qyfyre nga syfyret e diktaturës nga Artan Gjyzel Hasani Viti 1979. Na çuan të vizitojmë Kombinatin e Autotraktorëve dhe Ekspozitën Shqipëria Sot. Një ritual propagandistik kombëtar i shkollave dhe ndërmarrjeve anekand atdheut Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook