Arkivë për » Korrik 4th, 2021 «

Dy artistë shqiptarë pjesë e kastit të Traviatës… – nga Elida Buçpapaj

Dy artistë shqiptarë pjesë e kastit të Traviatës… nga Elida Buçpapaj Pas erës Covid, po fillon era e re. Njerëzimi po përpiqet të kurojë dhimbjet, traumat, i etur të rifillojë jetën! Alfabeti i Lexo Me Teper.

Pesë netët “Koliqiane” – nga Denata Rroji

Pesë netët “Koliqiane” nga Denata Rroji Nën Hanën e plotë, rrethue me erëmiralule mbi barin jeshil të sapokositun, sot do të ndodhë në Oborrin e Golemve, Miranda Golemi, një nga pesë Lexo Me Teper.

Don Kishoti i flet Sanço Panças për luftën e tij… – Miguel Servantes de Savedra

Don Kishoti i flet Sanço Panças për luftën e tij… Miguel Servantes de Savedra “I dashtun Sancho, un’ jam tue luftue kundra tre gjigantave, të cilët janë e para: Friga, pse asht Lexo Me Teper.

Ndrekë Gjini dhe rishfaqja e Lazër Radit në shtypin shqiptar – Korrespondencë me gazetarin Ndrekë Gjini

Ndrekë Gjini dhe rishfaqja e Lazër Radit në shtypin shqiptar Korrespondencë me gazetarin Ndrekë Gjini Ndrekë Gjini në vitin 1991, ka qenë kryeredaktor i Gazetës “Kombi”,  dhe ka një kontribut të të rëndësishëm Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook