Arkivë për » Korrik 1st, 2021 «

Penëndrituri që e deshi Shqipërinë pa kushte… – nga Ervina Toptani – Luan Myftiut, në dyvjetorin e largimit nga kjo botë

Penëndrituri që e deshi Shqipërinë pa kushte… nga Ervina Toptani  Luan Myftiut, në dyvjetorin e largimit nga kjo botë Penëndrituri që e deshi Shqipërinë pa kushte edhe pse ajo i dha vetëm vuajtje Lexo Me Teper.

Tri çilsa dhe nji rrëfim… – nga Jozef Radi

Tri çilsa dhe nji rrëfim… nga Jozef Radi Këta tre çilsa n’leximin ma të thjeshtë s’dëshmojnë asgja ma shumë, se çelsa të nji hymje apartamenti… E n’fakt të tillë janë, veçse t’rij, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook