Arkivë për » Shkurt 21st, 2021 «

Historia në një moment! – nga Skerdjan Dhuli

Historia në një moment! nga Skerdjan Dhuli Kjo foto është si një digë e madhe që ndryshon rrjedhën e Historisë. Në vazhdën e atyre që kam thënë kaherë, në raport me komunistët, Lexo Me Teper.

Umberto Eco – Demokracia e Shumicës dhe Pakicës!

Umberto Eco – Demokracia e Shumices dhe Pakices! Umberto Eco në pesëvjetorin e vdekjes “Demokraci nuk do të thotë që shumica ka të drejtë. Do të thotë se shumica ka të drejtë të Lexo Me Teper.

“Pa shkatërruar klerin, nuk e shtijmë dot në dorë Shkodrën”- publikohet dokumenti i Sigurimit te Shtetit

“Pa shkatërruar klerin, nuk e shtijmë dot në dorë Shkodrën” publikohet dokumenti i Sigurimit te Shtetit Publikohet dokumenti i 17 nëntorit 1946, ku jepet urdhri i Partisë për shkatërrimin e klerit katolik, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook