Arkivë për » Shkurt 13th, 2021 «

Roja e shpís – poezi nga Ernest Koliqi

Roja e shpís poezi nga Ernest Koliqi   N’ahër, lum bija t’lutem me zbritë: n’kandin mâ t’errshëm, qi s’pau kurr dritë, kadalë avitu dhe shif a del gjarpni qi mshehej dikúr n’themel: âsht roja e vjetër e shpís atnore, n’gurt e themelit ora pajtore: mejher’ Lexo Me Teper.

“…sepse jeta asht vërtet e bukur…” – Lekë Pervizi rrëfen për 20 vitet me Lazër Radin

“…sepse jeta asht vërtet e bukur…” Lekë Pervizi rrëfen për 20 vitet me Lazër Radin Të shpërndamë nëpër botë kemi humbë kontaktet me njerëzit tanë dhe miq e dashamirë, aq ma tepër Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook