Arkivë për » Shkurt 1st, 2021 «

Brezi ynë është i verbër, për ta parë mirëqenies përreth nesh! – nga Alyssa Ahlgren

Brezi ynë është i verbër, për ta parë mirëqenies përreth nesh! nga Alyssa Ahlgren Jam ulur në një kafe të vockël në një qytet të quajtur Nokomis të Floridas, duke Lexo Me Teper.

Vallzimi që ndrroi rrugën e jetës time, dhjetor 1957 – nga Filip Guraziu

Vallzimi që ndrroi rrugën e jetës time, dhjetor 1957 nga Filip Guraziu Adoleshenca mund të përkufizohet edhe kështu: “Mosha në të cilën shoku dhe shoqnia përbajnë, mbas dashunisë familjare, gjanë ma të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook