Arkivë për » Janar 16th, 2021 «

Ikja e Prof. Vasilit dhe e vërteta që s’e mora vesh kurrë – nga Ilirjan Blloshmi

Ikja e Prof. Vasilit dhe e vërteta që s’e mora vesh kurrë nga Ilirjan Blloshmi Kur kam qënë në shkollë mesme, kishim një profesor historie. Prof. Vasili ishte ai tip profesori që Lexo Me Teper.

Tomas Hardy dhe “Tesi d’Erbervilëve”

Tomas Hardy dhe “Tesi d’Erbervilëve” Tomas Hardy, shkrimtari i shquar anglez u lind në Higher Bockhampton me 2 qershor të vitit 1840. Në vitin 1862, ai u vendos në Londër, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook