Arkivë për » Dhjetor 5th, 2020 «

Kemi humbur respektin për dinjetitin e individit – nga Merita Bajraktari

Kemi humbur respektin për dinjetitin e individit nga Merita Bajraktari Mirëmëngjes, Sapo pimë kafen e mëngjesit dhe po kthehem në pune. Por nuk më bën dora t’u përgjigjem emaileve të punës. Mendova Lexo Me Teper.

Bibliografia e komentuar e veprave të profesor Kolec Topallit – nga Begzad Baliu

Vepra e Prof. Dr. Kolec Topallit është frut i studimeve të shumta dhe një pune sistematike të pashoqe që ka zgjatur një jetë. Nuk e di kjo punë që po Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook