Arkivë për » Nëntor 16th, 2020 «

Gjuha e dashurisë në mozaikët e Erietës – nga Jozef Radi

Gjuha e dashurisë në mozaikët e Erietës nga Jozef Radi prej 16 Nëntor deri me 18 nentor2020,  në Muzeun Historik Kombëtar, Erieta Koliqi – Gajtani, hap ekspozitën e saj te punuar me Lexo Me Teper.

Fatbardh Prengjoni – Një talent i ri, drejt suksesit… – Informacion nga Zyra Ahmetaj

Fatbardh Prengjoni – Një talent i ri, drejt suksesit… Informacion nga Zyra Ahmetaj Një tjetër artist, një tjetër talent muzike i dalluar që ka marrë shumë çmime në qytetin Bückeburg dhe në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook