Arkivë për » Nëntor 10th, 2020 «

Luftën e nacionalizmës e kanë monopolizue të tjerë… – Mustafa Merlika i shkruan Gjon Marka Gjonit

Luftën e nacionalizmës e kanë monopolizue të tjerë… Mustafa Merlika i shkruan Gjon Marka Gjonit Letër Kryetarit të Bllokut Kombtar Independent Gjon Marka Gjonit. Zotni Kryetar! Ishte aty kah fundi i vjetit 1943. Lexo Me Teper.

Fituesit, këta humbës të mëdhenj – nga Yzedin Hima

Fituesit, këta humbës të mëdhenj nga Yzedin Hima E gjithë zhurma parlamentare me sherret, diskutimet, hartimet, replikat, dosjet e spiunëve dhe pseudonimet që zotëron Parlamentin Shqiptar në një çast lindi një ide Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook