Arkivë për » Nëntor 8th, 2020 «

Sërish për kriminelin sadist Lek Imeraj (Ymeri) – Dëshmia e Izet Dardhës – (ish-pjesëtar i forcave speciale)

Sërish për kriminelin sadist Lek Imeraj (Ymeri) Dëshmia e Izet Dardhës – (ish-pjesëtar i forcave speciale) Kam shkruar dhe më parë për Lek Imeraj (Ymeri) . Reagim qenë ca kёrcënime nervozake Lexo Me Teper.

Një pyll i gjërë brenda shpirtit… – refleksione tё Rudina Lohja Kurtit mbi librin “Gjurmë” tё Luli Velit

Një pyll i gjërë brenda shpirtit… refleksione tё Rudina Lohja Kurtit mbi librin “Gjurmë” tё Luli Velit “Gjurmë” – Libri i parë dhe ndoshta i parafundit i Luli Velit, erdhi tek Lexo Me Teper.

Diskutimi i shkrimtarit Albert Kamy-s, me rastin e dorëzimit të Çmimit Nobel në letërsi, më 1957

Albert Camus (7 nëntor 1913-4 janar 1960) ishte një filozof, autor dhe gazetar francez. Ai fitoi Çmimin Nobel në Letërsi në moshën 44 vjeç në 1957, marrësi i dytë më i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook