Arkivë për » Nëntor 7th, 2020 «

Kuajt, si totem dhe metaforë lirie, tek poezia “Kuajt ” e Gjek Marinajt – nga Emi Krosi

Kur poezia “Kuajt” mori jetë, Shqipëria ishte e mbyllur për 45 vjet dhe ishte një shembull thuajse unik në botë, se si një vend i vogël në Ballkan, i kishte Lexo Me Teper.

Bufoni i Shtёpisё sё Bardhё – nga Leonard William QC – The Economist.

Bufoni i Shtёpisё sё Bardhё nga Leonard William QC – The Economist. S’ka as nje dyshim mё tё vogёl se Trump është një Bufon! Jam i sigurt, se të gjithë jemi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook