Arkivë për » Tetor 9th, 2020 «

At Shtjefën Kurti, njëri prej 100 viktimave më të njohura të komunizmit ndërkombëtar – nga Fran Shkreli

At Shtjefën Kurti (1898-1971), njëri prej 100 viktimave më të njohura të komunizmit ndërkombëtar nga Fran Shkreli Instituti Kombëtar i Kujtesës – Komisioni për Zbulimin dhe Dënimin e Krimeve kundër Kombit Polak”, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook