Arkivë për » Shtator 22nd, 2020 «

Torba e minjve nga Elmaz Fida

Torba e minjve nga Elmaz Fida Një agronom që punonte në një fshat të thellë të Egjiptit, tregon përvojën e tij me një fshatar. Kisha hipur në tren dhe isha nisur drejt Kajros. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook