Arkivë për » Shtator 6th, 2020 «

Probleme Ekonomike a Sentimentale çështja e Detit me Greqinë – nga Vehap Kola

Probleme Ekonomike a Sentimentale çështja e Detit me Greqinë* nga Vehap Kola Të paktën 3 miliard fuçi naftë dhe rreth 4 deri 30 trilion metër kub gaz natyral fshihen në detin Jon Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook