Arkivë për » Shtator 5th, 2020 «

Hetuesi Brinja dhe makina e shkrimit… nga Kastriot Dervishi & Agim Musta

Hetuesi Brinja dhe makina e shkrimit… nga Agim Musta Ndoc Misloca, lindur në Tivar në vitin 1907 dhe banonte në Durrës. Ishte 63 vjeç, ku u arrestua më 28.2.1970 nga shokët e Lexo Me Teper.

Bute Dedndreaj, nëna që sfidoi regjimin: Djalin do ta çoj në shpi o në varrezat e të parëve të tij… – nga Pëllumb Dedndreaj

Bute Dedndreaj, nëna që sfidoi regjimin: Djalin do ta çoj në shpi o në varrezat e të parëve të tij… nga Pëllumb Dedndreaj Gusht 1948. Për dy javë rresht Bute Dedndreaj, udhëton Lexo Me Teper.

E vërteta vonon por nuk harron – nga Cezar Ndreu

E vërteta vonon por nuk harron nga Cezar Ndreu “…U mblodhëm, ne hebrenjtë e Shqipërisë në Kavajë dhe vendosëm të takonim Ministrin e Brendshëm Xhafer Devën për rrezikun që na kërcënohej nga Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook