Arkivë për » Shtator 3rd, 2020 «

“Shërbimi sekret” dhe zbulimi strategjik i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut? – nga Paulin Z. Zefi

“Shërbimi sekret” dhe zbulimi strategjik i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut? nga Paulin Z. Zefi *Ky studim, shënon përpjekjet e para në historiografinë skënderbegiane përsa i përket pasqyrimit sa më të plotë dhe objektiv të ngjarjeve Lexo Me Teper.

10 Strategjitë e manipulimit mediatik nga Noam Çomski

10 Strategjitë e manipulimit mediatik nga Noam Çomski përgatitur nga Ilir Seci Noam Çomski, (Noam Chomsky), asht gjuhëtar i famshëm amerikan, filozof, historian, mendimtar, kritik social e aktivist politik i majtë… Përveç Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook