Arkivë për » Korrik 15th, 2020 «

Shkollat e Ernest Koliqit, vepra më e madhe kombtare në 100 vjetshin e fundit – nga Gani Mehmetaj

Shkollat e Ernest Koliqit, vepra më e madhe kombtare në 100 vjetshin e fundit nga Gani Mehmetaj Para 70 e ca vjetësh Ernest Koliqi i madh, hapi shkollat shqipe në territoret etnike Lexo Me Teper.

Një shoqëri kameleontësh, ku ka humbur çdo vlerë e shejtërim… -Respekt, Robert Priftit nga Gëzim Celhyka

Një shoqëri kameleontësh, ku ka humbur çdo vlerë e shejtërim Respekt, Robert Priftit nga Gëzim Çelhyka* Të gjithë e kemi qejf atë fjalë që të bën me dinjitet dhe që e ka Lexo Me Teper.

Mbrojtja e ankthit të vetëmbrojtjes – nga Shaip Beqiri

Mbrojtja e ankthit të vetëmbrojtjes nga Shaip Beqiri Diskutimi i dosjes së Tares për shkrimtarët tanë të mëdhenj, Ernest Koliqin e Martin Camajn, më duket që po katandiset nën udhë. Askush nuk Lexo Me Teper.

Vetëm pak rreshta për Tare & Comp – nga Gjergj Marena

Vetëm pak rreshta për Tare & Comp. nga Gjergj Marena Asovjetsh, në kohën e dreqit të kuq, shoku shkrimtar Nasho Jorgani, alias Jorgaqi, pat korrq “sukses” me “kryeveprën” e tij, romanin “Mërgata Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook