Arkivë për » Qershor 20th, 2020 «

Hafiz Sherif Langu, Shqyptarizma për fe e për atdhe – nga Eugen Shehu

Hafiz Sherif Langu, Shqyptarizma për fe e për atdhe nga Eugen Shehu Dibra e Madhe, ajo trevë e lume shqiptare, qarkuar prej lumenjëve gumëzhitës dhe maleve të larta, nëpër shekuj ka Lexo Me Teper.

“Bè m’ka bà rrugën kujt mos t’ia lshoj!” – Kënga serbe e Kraleviç Markos e Musa Arbanasit”

“Bè m’ka bà rrugën kujt mos t’ia lshoj!” Kënga serbe e Kraleviç Markos e Musa Arbanasit” nga Col Mehmeti Nji dialog mes dy kreshnikëve nga kanga serbe e mbledhun prej Vuk Karaxhiqit. Bahet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook