Arkivë për » Qershor 18th, 2020 «

Kisha katolike – Dardane e Nishit… dhe histori pak e gjere e saj – nga Retin Reka

Kisha katolike – Dardane e Nishit, dhe historia e saj nga Retin Reka Kisha katolike – Dardane e Nishit, u ndërtua në fundshekullin e VIII-të dhe fillim shek. e IX-të pas k. Lexo Me Teper.

“Si u bëra i padukshëm” – i shkrimtarit fizikan, Kostandin Leka – mbresa nga romani nga Skifter Këlliçi

“Si u bëra i padukshëm” – i shkrimtarit fizikan, Kostandin Leka mbresa nga romani nga Skifter Këlliçi Poetesha e njohur Zhuliana Jorganxhi, ish-redaktore e letrare në redaksinë e muzikës në Radio Lexo Me Teper.

Universi Kulturor i Shqiptarëve – Projekti “Sokoli” – nga Artan Kafexhiu

Ky shkrim për Profesor Ramadan Sokolin është një risjellje, tashmë i publikuar vite më parë në shtypin shqiptar, kur profesori ishte në pleqërinë e tij të shtyrë. Këtë muaj, Qershor 2020, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook