Arkivë për » Maj 18th, 2020 «

Një qeveri pa kontroll të ligjshëm… – Paolo Foresti përmes gazetës “Mapo” – nga Aleks Kapllaj*

Një qeveri pa kontroll të ligjshëm… Paolo Foresti përmes gazetës “Mapo” – nga Aleks Kapllaj* Para pak kohësh ish-ambasadori italian në Shqipëri, Paolo Foresti, që ishte protagonist në përballimin e krizës së Lexo Me Teper.

“Koha është vlerësues i vetëm dhe jo vaniteti…” – Intervistë e Artan Gjyzel Hasanit dhënë gazetës “Mapo Letrare”

“Koha është vlerësues i vetëm dhe jo vaniteti…” Intervistë e Artan Gjyzel Hasanit dhënë gazetës “Mapo Letrare” Pyetje: A mendoni se letërsia shqipe pas ’90, kur fitoi mundësinë e krijimtarisë alternative dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook